• MAC
  • iOS Emulator for Windows

mermerbaki

mermerbaki çift aşamalı güvenliğin seçilmesi isteniyor

Nedenini Bilmiyorum ama bende öyle bir şey çıkmadı.

mermerbaki başkan bu hackintoş dedikleri şey mi oluyor?

Hayır.

3 months later
Flutter changed the title to iOS Emulator for Windows.
    8 months later

Yöntemin etikliğini sorguladıktan sonra mac almaya karar vermiştim 🙂 ben hallettim teşekkürler

mermerbaki En mantıklısı o.
    Hackintosh ve bu yöntem her şey bir tarafa yazılımcıyı perişan ediyor 😃

4 months later

vmVare olmadan hali hazirda mac olanlar nasıl bağlantı kuracabilecek. örneğiz xamarin de aynı ağ üzerinde olanlar ip ile simulator açabiliyor flutterda nasıl

Flutter bir sanal sunucuya macos kurup emulatorü oradan çalıştırdınız anladığım kadarıyla. bende Windows tabanlı pc var fluter bunda birde imac var xamarinde ios ip ile imac ile bağlatı kurup simulator alabiliyorum sanal sunucu üzerinden değilde reel mac pc ile nasıl simulator açabiliriz

12 days later

Flutter “Erişim isteyin veya erişime sahip bir hesaba geçiş yapın. Daha fazla bilgi”
      Diyor yeni url verme şansın var mı hocam kaç gündür çalışan iso dosyası bulamıyorum 🙁

StabilBey Hocam bu şekilde çalışmak istediğinize emin misiniz ?
        inanılmaz ağır çünkü

Flutter Hocam ben bilgisayarıma güveniyorum 😀 Bilgisayarlık bir sorun değilse de iso ile kaynaklı bir sorunsa da yapacak bir şey 1 uygulamayı test etmem gerekiyor 😄 çaresizlik

a year later

Merhabalar, bahsettiğiniz win-install dosyasını iso dosyasında bulamadım ne yapmam gerekiyor acaba?

Flutter Merhaba, ben win-install doayasını bir siteden buldum ve sizin linkinizde bulunan iso dosyası ile mac kurulumu yapmaya çalıştım lakin kurulumda hasar gördüğünü söylüyor kurulum yapamıyorum başka bir yolu var mı acaba?

Merhabalar daha önce bende sanal bilgisayar olarak Mac kurmaya çalışmıştım ancak performansı çok çok düşük oluyor tam ekrana aldığımda o kadar fazla kasmalar meydana geliyor ki kullanılmaz hale geliyor bir de o halde xcode çalıştırılmaz 😃
        Bunun biz çözümü var mıdır acaba?

Bilgisayarım gerçekten güçlü.