Merhaba arkadaslar.. Ben Osman.. Sinif öğretmeniyim..
Flutter e yeni basladim.. Kotlin bilgim var, umarim flutter e geçiş kolay olur..
Hepinize kolaylıklar diliyorum..

Merhaba, güzel bir forum kurmuşsunuz. Flutter ile flarum sitemizi de mobil uygulamaya dönüştürebilir miyiz 😃

14 days later

Merhabalar adım Yusuf 20 yaşında KTÜ bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Yazılımla biraz geç tanıştım. Flutter kullanmaya da dün başladım. Burada oluşturduğunuz ortam gerçekten çok hoş. Umarım birbirimize yardımımız dokunur.

Merhabalar ybs 1. sınıf öğrencisiyim kendimi mobil dünyaya atmak istedim bunun için en uygun başlangıcın flutter olduğuna kanaat getirdim. Flutter ile umarım hayal ettiğim projeyi gerçekleştirebilirim ,örnek projelere bakınca biraz hevesim kırıldı doğrusu hep taslak tarzı pek işlevsel olmayan projelere denk geliyorum…

11 days later

Merhaba Arkadaşlar, Formu uzun zamandır takip ediyorum, kayıt olması bugüne nasip oldu 🙂
Ben de Bilgisayar Mühendisiyim, Sektörde tam anlamıyla 1. yılımı bitirdim.
Genelde .net mvc ve tasarım işleriyle uğraşıyorum. Flutter ile ilk katalog uygulamamı yapmaya başladım 🙂

Bu konuda bir sorum olacaktı, bir sayfada bütün ürünler liste halinde getirildikten sonra, e ticaret sitelerinde olduğu gibi filtreleme işlemlerini nasıl yapabilirim?

Örneğin:
Kullanıcı katalog ta ki A ürün grubunu seçti ve A ile ilgili olan ürünler geldi,
filtreleme işleminde A grubu ürününün; rengini, kolleksiyonu ve stili gibi filtreleme ile daraltacak.

4 days later

merhaba bende yeni üyeyim. güzel bir forum olmuş. emeklerinize sağlık..

11 days later

Merhabalar,

Elektrik Elektronik Mühendisiyim yas 27. Devre tasarımları ve yazılım ile ilgili isler yapmaktayım. Flutter ile 2 hafta once tenistim. Aramiz da gayet iyi 😀
Siteye ise üye oldugum gun arastirmalarim sırasında denk geldim. Çok sevindim boyle bir platformun olduguna, teşekkür ediyorum adminlere ve diger arkadaslara.

Android uygulamalarim ve oyunlarıma buradan göz atabilirsiniz.
ilk Flutter uygulamamı yayınlar yayınlamaz haber edeceğim 😀

Herkese kolay gelsin.

yasintuncel Aramıza hoş geldiniz Yasin hocam 🙂
İyi dilekleriniz için teşekkürler.

12 days later

Merhabalar
    Öncelikle böyle bir platformu oluşturanlara ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.
    Ben Bayram Ali ÜNÜVAR 27 yaşındayım. Özel projeler yapıp satmaktayım. Eski Android Studiocu yeni Fluttercıyım 😄

Flutter ile çok güzel ve hızlı uygulamalar geliştiriyorum. Google play üzerinde uygulamalarım mevcut. Youtube üzerinde eğitim videoları çekip yayınlıyorum. Yazılımcılara yararlı içerikler üretmeye çalışıyorum. Sizler nelerle uğraşıyorsunuz?
    Flutter ile geliştirdiğim uygulamalarım:
    Sipariş Takip
    Toplu Sms
    Website : www.bauyazilim.com

BAU-BayramAlinvar Merhaba,
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Uygulamalar harikulade.
    Sipariş uygulamanız gaye hoş olmuş. Startup haline getirilebilir.
    Ben daha çok forum ile uğraşıyorum.
    Freelancer olarak flutter işleri yapmaktayım. Kendi projelerimi koda dökmek gibi bir külfetimde ar 🙂

7 days later

Merhaba arkadaşlar.
      Önceden node.js-java-html ile ilgileniyordum ancak bir abimin tavsiyesi üzerine bu alana giriş yaptım. Bir ay önce başladım ve beklediğimden daha da iyi çıktı. Şuan bir proje üzerinde çalışıyorum ilerleyen zamanlarda onu da paylaşmak isterim. Bu platformun olması gerçekten mutluluk verici, adminlere teşekkür ederim.
      Herkese iyi çalışmalar, saygılarımla.

5 days later

Adım Fatih 21 yaşındayım yaşadığım bir soruna çözüm ararken karşıma çıktı hemen kayıt oldum. Daha önce böyle bir form sayfası olduğunu bilmiyordum. gayet de güzel olmuş gün geçtikçe burası daha çok tutar