Ercan ben, 29 yasındayım 9 senedir bir fiil yazılım dünyasının içerisindeyim. Mobil uygulama geliştirmişliğim mevcut ancak flutter a merak salıp öğrenmeye başlayacağım(hala kurulum yapamadım. Yaparsam inşallah)
Herkese teşekkürler..
Ercan ben, 29 yasındayım 9 senedir bir fiil yazılım dünyasının içerisindeyim. Mobil uygulama geliştirmişliğim mevcut ancak flutter a merak salıp öğrenmeye başlayacağım(hala kurulum yapamadım. Yaparsam inşallah)
Herkese teşekkürler..
Merhabalar. Uzun yıllardır .Net ile hem masaüstü hem de web uygulaması geliştiriyorum. Ionic ve angular ile hybrit uygulama serüvenine uzun zaman önce girdim ve hatta projemin mobile uygulamasını da önemli bir konuma getirdim ancak yapmak istediğim bazı şeyler için yetersiz olduğunu düşündüğüm için flutter ile uygulama geliştirmeye karar verdim. Şu an için oldukça zor geliyor ama zamanla mantığının oturacağını düşünüyorum.
Oluşturduğunuz platform çok kaliteli olmuş. Umarım hakkettiği yere ulaşır.
Merhabalar adım atılgan, bilgisayar okuyorum 20 yaşındayım. Django ve c# biliyorum artık mobil platformlarada el atmanın gerektiğini düşündüğüm için buradayım. İlk defa bir mobil programalama öğreneceğim umarım flutter benim için iyi bir seçim olur(react native vs flutter diye az araştırmadım ).. Ve söylemeden geçemeyeceğim forumun tasarımına bayıldım
theatilgan Teşekkürler.
Aramıza hoş geldin Atılgan
Merhaba,
Sıkılacak kadar uzun zamandır, genellikle web uygulamalar geliştiriyorum. Mobile tarafında Cordova+Vue.js ile uygulama geliştiriyordum. Müşterilerimde çalışan uygulamalarda mevcuttur. Vue.js hakim biri olarak platformu değiştirmek bir çok kişiye göre zaman kaybı gibi gelsede Flutter gelişim eğrisi diğer platformlara göre gayet iyi gidiyor.
Manisa’dan katılıyorum. Yazılım firması sahibiyim. 34′ümdeyim. Bilgisayar Mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum.
huseyinyildirim Hoş geldiniz hocam
Merhaba yazılım ile uzun yılladır ilgilenen, sektörün son 1 yıldır içinde olan bir bilgisayar mühendisiyim. Yazılımın her alanıyla ilgilenip kendimi güncel tutmaya çalışıyorum. Bu yüzdende mobil programlamada flutter ile ilgileniyorum.
Herkese iyi kodlamalar dilerim.
work_caglar Hoşgeldiniz hocam
Merhaba arkadaslar.. Ben Osman.. Sinif öğretmeniyim..
Flutter e yeni basladim.. Kotlin bilgim var, umarim flutter e geçiş kolay olur..
Hepinize kolaylıklar diliyorum..
Merhaba, güzel bir forum kurmuşsunuz. Flutter ile flarum sitemizi de mobil uygulamaya dönüştürebilir miyiz
fakruzaruret Tabiki hocam
Hoş geldiniz
Merhabalar adım Yusuf 20 yaşında KTÜ bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Yazılımla biraz geç tanıştım. Flutter kullanmaya da dün başladım. Burada oluşturduğunuz ortam gerçekten çok hoş. Umarım birbirimize yardımımız dokunur.
yusufnadaroglu Aramıza hoş geldiniz hocam
Flutter Teşekkür ederim
Merhabalar ybs 1. sınıf öğrencisiyim kendimi mobil dünyaya atmak istedim bunun için en uygun başlangıcın flutter olduğuna kanaat getirdim. Flutter ile umarım hayal ettiğim projeyi gerçekleştirebilirim ,örnek projelere bakınca biraz hevesim kırıldı doğrusu hep taslak tarzı pek işlevsel olmayan projelere denk geliyorum…
Merhaba Arkadaşlar, Formu uzun zamandır takip ediyorum, kayıt olması bugüne nasip oldu
Ben de Bilgisayar Mühendisiyim, Sektörde tam anlamıyla 1. yılımı bitirdim.
Genelde .net mvc ve tasarım işleriyle uğraşıyorum. Flutter ile ilk katalog uygulamamı yapmaya başladım
Bu konuda bir sorum olacaktı, bir sayfada bütün ürünler liste halinde getirildikten sonra, e ticaret sitelerinde olduğu gibi filtreleme işlemlerini nasıl yapabilirim?
Örneğin:
Kullanıcı katalog ta ki A ürün grubunu seçti ve A ile ilgili olan ürünler geldi,
filtreleme işleminde A grubu ürününün; rengini, kolleksiyonu ve stili gibi filtreleme ile daraltacak.
merhaba bende yeni üyeyim. güzel bir forum olmuş. emeklerinize sağlık..
memre
Hoş geldiniz