• Yardım
  • Reklamlar Telefonda Gözükmüyor

Sorun şöyle uygulamadan apk alınca reklamlar hiçbir şekilde gözükmüyor. emulatorde gözüküyor ama apk alıp telefona kurunca reklamlar çalışmıyor bu tarz bir sorun yaşayan varmı ne yaptıysam olmadı reklam kodlarını değiştirdim aktif şekilde kullanılan reklam kodu ekledim hepsi emulatorde açılıyor apk alınca reklam çalışmıyor uygulama google playde yayınlandı ama reklam yine yok

tig0 Merhaba,
Test reklmarını ekleyip telefonda deneyin. Eğer test reklamları telefonunuzda görübüyorsa gerçek reklamların görünmemesi için bir neden yoktur. Ya henüz aktif edilememiştir yada sizin telefonunuz çok istekte bulunduğu için bir sürelğine reklam gösterimi engellenmiştir.
test idler: https://developers.google.com/admob/android/test-ads

Yorumunuz için teşekkürler APK çıktısını farklı telefonlardada denedim çıkmıyor reklam kodlarını hesabı vs değiştirdik APK çıktısı alınca reklam kodları sanki APK içinde yokmuş gibi oluyor ama Android stüdyo açıkken emilatorde çalışınca reklamlar gözüküyor

tig0 Dediğim şekilde denerseniz size net bir cevap verebilirim. Diğer şekilde vereceğim cevaplar muallakta kalır. 🙂

tig0

Flutter changed the title to Reklamlar Telefonda Gözükmüyor.

test ıd ekleyerek apk aldım telefona kurdum test reklamları gözüküyor

tig0 Tamamdır.
        O zaman orjinalleri ile değiştirirseniz reklamlar zamanla çıkacaktır. Tecrübe ile sabittir 🙂

Güncelleme yaptım inşallah dediğiniz gibidir.

teşekkürler reklamlar çıktı

10 days later

Flutter Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum, bir kaç tane android uygulama yaptım yayındalar ve reklamlar aktif şekilde çalışıyor. Bir de ios için uygulama geliştirdim test reklamları emülatörde çıkıyor, reklam kodlarını gerçek id’ler ile değiştirip uygulamayı yayınladım. 4-5 gün oldu halen reklamlar çıkmıyor admob hesabım onaylı başka bir problem olabilir mi acaba?

muratapps Merhaba,
        Test reklamları çıkıyorsa sorun yok.
        Biraz beklemek yeterli olacaktır

Write a Reply...