Flutter Mobil olarak tecrübe yok maalesef çok az Apple Swift başlangıcım var

burak O zaman Udemy’den yaralanmakta fayda var.
En son 4 tane ayrı kurs vardı
Hepsi de alınabilir. Üslupları ve konuları %40 aynı ama

burak Çok iyi
Bir yerden başlamak gerekiyor. Yeterli gelmediğinde diğerlerinin konularına bakarsınız, istediğiniz konular anlatılıyorsa satın alırsınız.
Başarılar diliyorum 🙂

6 days later
    9 days later

Berancimen YouTube üzerinden izliyorum, ses tonuna kadar aradığım özelliklerde gerçekten.

// Ve Udemy üzerinden satın aldım

a month later
    12 days later

burak Tavsiyem Emre Altunbilek, neden dersen sorulara kısa zamanda dönüş sağlıyor ve 76 saatlik bir eğitim ve anlatımı çok iyi. Herkese iyi çalışmalar.

4 days later

musacalik eksi verebileceğim tek nokta ders saati. bir dersinde sadece 7 dakika her zamanki kurulumlara harcadı. Hala bitirebilmiş değilim. Sadece ihtiyacım olan konuları seçerek izliyorum.

3 months later

Herkese Merhaba. Ben Numan. Fluttera 4 aydır gönül vermiş bulunmaktayım. Kendime ekip arkadaşları aramaktayım yaşım 18 lise 3 öğrencisiyim. Hiç takım tecrübem olmadı hem onu tatmak hem de yeni insanlarla tanışmak her zaman keyif vermiştir. Herkese iyi forumlar iyi çalışmalar dilerim kaynaklar içinde ayrı ayrı teşekkür ederim 🙂

6 days later

burak Kesinlikle Emre Altunbilek başka insanlardan da kurslar izledim ancak Emre hoca bir başka ya 😃 Belki çok sevdiğim için çok iyi gibi geliyor bilmiyorum ancak kesinlikle öneririm.

Flutter Apps are down after the update, are you guys truly working to solve this issue?

MikeLorand Hello,
      This is a chronic problem in cross platform applications. The reason is sdk mismatch. If you keep getting errors, you can make the fluter version the old version. There is no problem right now.