Medium - Flutter Türkiye Güzel bir ekip aramızda değillerse irtibata geçerek ortak içerikler üretebiliriz.
Flutter Türkçe Kaynak
burak Ben hemen hemen hepsini izleim. Emre altunbilek en uzun dataylı ve öğretici bence.
- Edited
Berancimen YouTube üzerinden izliyorum, ses tonuna kadar aradığım özelliklerde gerçekten.
// Ve Udemy üzerinden satın aldım
ssdwho Berancimen Emre hocayı bende çok beğeniyorum. buradaki sayfada flutter ile ilgili aklınıza takılanları yazarsanız emre hoca onları video serisi halinde çekecektir
- Edited
https://www.youtube.com/kesali Adresinden Flutter derslerime ulaşabilirsiniz. Herkese iyi seyirler.
Dalikeskin Teşekkürler
NecipAkgz harikasınız
Herkese Merhaba. Ben Numan. Fluttera 4 aydır gönül vermiş bulunmaktayım. Kendime ekip arkadaşları aramaktayım yaşım 18 lise 3 öğrencisiyim. Hiç takım tecrübem olmadı hem onu tatmak hem de yeni insanlarla tanışmak her zaman keyif vermiştir. Herkese iyi forumlar iyi çalışmalar dilerim kaynaklar içinde ayrı ayrı teşekkür ederim
RuskyVisky Aramıza hoş geldiniz
burak Kesinlikle Emre Altunbilek başka insanlardan da kurslar izledim ancak Emre hoca bir başka ya Belki çok sevdiğim için çok iyi gibi geliyor bilmiyorum ancak kesinlikle öneririm.
Flutter Apps are down after the update, are you guys truly working to solve this issue?
MikeLorand Hello,
This is a chronic problem in cross platform applications. The reason is sdk mismatch. If you keep getting errors, you can make the fluter version the old version. There is no problem right now.
- Edited
Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim
Yeni başlayanlar için bir flutter serisi hazırladım 6 saatlik ücretsiz flutter kursu izlemenizi ve kanalıma abone olarak desteklerinizi bekliyorum
Yeni Başlayanlar için Flutter Dart:
Yeni seride olmasını istediğiniz konuları yorumlarda belirtebilirsiniz
Navigation konusunda bir mini seri yayınladım.
Eksik bir şeyler illahaki kalmış olabilir.
Eleştirilere açığız.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLJ5EAGz05Q3GpaDMgViyS71ZN1m0oGNRe
emre hocanın 60. widget dersinde takıldım kaldım. kafam basmıyor.