Flutter Mobil olarak tecrübe yok maalesef çok az Apple Swift başlangıcım var

burak O zaman Udemy’den yaralanmakta fayda var.
En son 4 tane ayrı kurs vardı
Hepsi de alınabilir. Üslupları ve konuları %40 aynı ama

burak Çok iyi
Bir yerden başlamak gerekiyor. Yeterli gelmediğinde diğerlerinin konularına bakarsınız, istediğiniz konular anlatılıyorsa satın alırsınız.
Başarılar diliyorum 🙂

6 days later
    9 days later

Berancimen YouTube üzerinden izliyorum, ses tonuna kadar aradığım özelliklerde gerçekten.

// Ve Udemy üzerinden satın aldım

a month later
    12 days later

burak Tavsiyem Emre Altunbilek, neden dersen sorulara kısa zamanda dönüş sağlıyor ve 76 saatlik bir eğitim ve anlatımı çok iyi. Herkese iyi çalışmalar.

4 days later

musacalik eksi verebileceğim tek nokta ders saati. bir dersinde sadece 7 dakika her zamanki kurulumlara harcadı. Hala bitirebilmiş değilim. Sadece ihtiyacım olan konuları seçerek izliyorum.

3 months later

Herkese Merhaba. Ben Numan. Fluttera 4 aydır gönül vermiş bulunmaktayım. Kendime ekip arkadaşları aramaktayım yaşım 18 lise 3 öğrencisiyim. Hiç takım tecrübem olmadı hem onu tatmak hem de yeni insanlarla tanışmak her zaman keyif vermiştir. Herkese iyi forumlar iyi çalışmalar dilerim kaynaklar içinde ayrı ayrı teşekkür ederim 🙂

6 days later

burak Kesinlikle Emre Altunbilek başka insanlardan da kurslar izledim ancak Emre hoca bir başka ya 😃 Belki çok sevdiğim için çok iyi gibi geliyor bilmiyorum ancak kesinlikle öneririm.