technosphere merhabalar, @mirsaidefendi@gmail.com’a veya whatsapp’tan 0552 512 87 90′a mesaj göndererek bana ulaşır mısınız lütfen?
Flutter tanışma sayfası
Merhaba Herkese,
İsmim Ahmet, Mekatronik mühendisiyim. Yaşım 28 Yaklaşık 5 yıldır otomasyon sektöründe Otomasyon yazılımcısı olarak çalışıyorum. Bir kaç araştırmadan sonra flutter öğrenmeye başladım. İşimden gücümden vakit buldukça araştırıyorum. Herkese hayırlı işler bol kazançlar.
Forum’u çok beğendim.
Merhaba , adım Talip Öztürk , 37 yaşındayım , sınıf öğretmeniyim. Dersleri daha eğlenceli hale getirmek amacıyla 2 yıldır mobil uygulamalar yapmaya çalışıyorum. Daha önce kotlinle gelistirdigim bir uygulamami çoklu platformda geliştirebilmek için flutter öğrenmeye karar verdim. Yaklaşık ⅘ aydır flutterla uygulama yazıyorum , sürekli öğrenecek bir şeylerin çıkması ve kaynak yetersizliği derken kendimi burada buldum. Tekrardan hepinize merhaba.
Merhaba,
Ben Emre, telegram grubunda görerek foruma üye oldum.Başka diller de öğrendim ama flutter platformu bana çok başka ve güzel gözüktü.Memnunum ve bundan sonra flutter teknolojisini kullanacağım.
İyi forumlar…
Merhaba, ben egemen üniversite öğrenciyisim dart-flutter öğrenmeye başlayacağım araştırırken bu forumu buldum. Eğer facebook,discord gibi yerlerde kanal varsa katılmak isterim.
ghedtoboss discord kanalımızda var. Formda bulabilirsiniz.
Merhaba
Ben istanbul’da yaşıyorum. Öğretmenim. Mobil uygulama alanında hizmet içi eğitim aldıktan sonra Flutter’la ilgili bilgimi arttırmak için araştırmalar yaparken bu sayfayı buldum. Bu sayfayı düşünüp açanlar için Teşekkür ederim. Harika bir iş yapıyorsunuz. Sayfanın sade ve bilgi dolu olmasını beğendim… Umarım bu alanda kendimi geliştiririm.
Hocam ben de Çorumluyum. Liseyi hangi okulda okudunuz. Yaşımız aynı.
Merhaba, flutter’ a yeni başladım sayılır, ben çalışmış olduğum kurum için bir yazılım geliştirmek istiyorum kuruma ait web tabanlı bir çok uygulama var onları mobil uygulamaya taşımak istiyorum. Yazılım bilgim var kuruma ait tüm yazılımları ben geliştirdim, kullandığım yazılım dili c#, asp.net tam olarak yapmak istediğim xamarin, yada flutter kullarak hem ios, hemde android için eşzamalı yapabilirmiyim örneğin proje halinde yapmış olduğum değişiklik hem ios tarafında hemde android tarafında gerçekleşiyormu? yada bunu tam olarak yapabileceğim bir yazılım varmıdır?
- Edited
OMERORNEK flutter ile yaptığınız uygulamayı her iki platformda da çalıştırabiliyorsunuz. Sadece plugin kullanırken ios ve android için farklı ayarlamalar yapmanız gerekebiliyor ve kullandığınız pluginin her iki platformu da desteklemesi gerekiyor. Eğer extreme bir işlem isterseniz ve bunu yapan bir plugin yoksa her iki platform için service yazmanız ve projeye dahil etmeniz gerekebilir. Buna örnek olarak uygulama kapalıyken arka planda bir listener kullanmak verilebilr. Bu gibi bir işleminiz yoksa yaptığınız herşeyi ios ve android için build edebilirsiniz. Sadece şu var ios için build işlemini sadece macOs üzerinden yapabilirsiniz. Hazırladığınız projeyi mac bilgisayara atıp build almalısınız.
HseyinAkkaya yani her türlü mac bilgisayar olması gerekiyor dimi ios için,
OMERORNEK malesef evet. Ama projeyi baştan geliştirme olarak düşünmeyin. Windowsda ve android cihaza geliştirdiğiniz proje dosyasını mac üzerinde açıp bir iki ufak ayarlama ile iosa hazır hale getirebilirsiniz.
Merhabalar arkadaşlar State Management konusunda Medium’da yazdığım ilk yazımı yazdım ve bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum! Mümkünse geri bildiriminizi de almak istiyorum. Birçok kişinin işine yarayacağını düşündüğüm yazıma buradan ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı günler!!
FurkanKurt Merhaba,
Elinize sağlık Furkan hocam.
Bunu tanışma sayfası yerine yeni bir konu olarak açmanız daha doğru olur
İyi çalışmalar
KerimYldrm Merhaba. Ben Hüseyin Akcan. Bilgisayar mühendisliği son sınıftayım. Mezun olmaya 1 staj kaldı. Hem staj ödevini yapmak hem de mobil programlamaya ilgim olduğu için flutter öğreniyorum.
arkadaşlar bende 1 aydır flutter öğrenmeye çalışıyorum buradan yeni haberi oldu herkese merhaba
Merhabalar ben Mehmet. Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Flutter öğrenmeyi uzun zamandır istiyorum ama bilgisayarım el vermediği için uzaktan bakınmakla yetiniyorum Forumu yeni keşfettim en azından tecrübe kazanmış olurum diyerek kaydoldum. Bu arada r10′dan selamlar
Merhaba ben Uludağ Üni Bilgisayar müh son sınıf öğrencisiyim staj yaptığım şirket sayesinde çalışma fırsatım oluyor flutter dart ile 1 aylık süreci iyi değerlendirebilirsem bulunduğum kuruma girme şansım var en azından önerilerinizi duymak isterim. Herkese selamlar
DavutArslan Merhaba hocam,
tavsiyem udemy den video alıp hızlı bir başlangıç yapmanız ve durmaksızın çalışmanız.
Flutter’dan çok ekmek yiyebilirsinz
mehmetgencdal Aleyküm selam