gönderdiğiniz yolu denedim çalıştıııııııııı çooooooooooooooook teşekkürleeeeeeeeeeeeeeer

Flutter
Merhabalar, Flutter öğrenmeye yeni başladım. '‘No connected devices found; please connect a device, or see flutter.dev/setup for getting started instructions’'. Böyle bir hata alıyorum, ne yapmam gerektiği doğrultusunda bilgilendirme yapabilir misiniz.

CansuDemirel No connected devices found; please connect a device

Merhaba,
Konuyla ilgili yeni bir tartışma açabilir misiniz ?
terminale flutter doctor -v yazıp sonucu yeni tartışmanın altına yazarsanız ve hangi işlem esnasında sorun aldığınızı yazarsanız süreç daha hızlı ilerler

Merhaba
    Flutter programını kurdum.Bununla birlikte Android Studio programını da kurdum.Flutter kullanarak yazdığım ilk basit programda şöyle bir hata verdi:No connected devices found; please connect a device, or see flutter.dev/setup for getting started instructions.
    Bu hatayı nasıl giderebirilirim?

flutter doctor -v yazdım ve aşağıdaki sonucu verdi.
      ‘flutter’ iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
      program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

Kullanıcı değişkenleri ekranının altında path ile açılmış bir yol yok.Nasıl oluşturabilirim?Ekran görünütüsü nasıl atabilirim size?

Hocam Android Studio programında şu programı yazdım:
      void main() {
      print(“Merhaba Dunya”);
      }
      Verdigi hata şu:
      No connected devices found; please connect a device, or see flutter.dev/setup for getting started instructions.

ibrahimkicir Bağlı emülatör yok diyor.
      Hocam elle path ekleyin
      değişken alanına Path yazın diğerinede flutter adresiniz

ibrahimkicir Benim adresim : C:\flutter\bin
        Sizin neyse o hocam. (sonuna bin eklemeyi unutmayın)