Murat Merhaba,
Çok fazla ürün içermesi mobil uygulama ile ilgili bir sorun yaratmaz. Mimarisini düzgün yapar, kodlarken temiz kod yazarsanız istediği kadar büyük olsun sorun olmaz. Zaten çok fazla ürün olması mobil uygulama ile ilgili bir sorun değil. Sunucu ile ilgili bir sorun. Neticede sunucudan verileri çekeceksiniz.
React ve flutter farkı ise şuradaki konuda anlatılmakta

Flutter Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki birde şöyle bir sorun var şuan udemy’den aldığım bir kursun üzerinden ilerliyorum fakat kursta anlatılan andorid sürümü (anlatılan API 28′li bir nexus 5 bende default kurulu API 27′lisi vardı) ile bendeki arasında sorun yaşadım. Benim anlamadığım nokta ben daha andoridlerin kendi içinde bile flutter kodlarında sorun yaşıyorsam, yarın öbür gün biraz eli yüzü düzgün bişey yapmak istediğimde birçok android ve ios sürümünde kontrol mü etmeliyim? Kaldı ki ios için çalışmadı direk o anlatılan mesela.

Flutter changed the title to Flutter ile büyük projeler yapılır mı ?.

Murat Güzel sorunlar
    Başlangıçta karşılaşılan hatalar çok can sıkıyor haklısınız.
    Ben ilk başladığımda bende sorun yaşadım. İlk başlarda bıraksam mı diye de sordum kendime. Ama proje yavaş yavaş büyüyünce hakimiyetim de arttı. Bu şekil sorunlar daha hızlı çözülmeye başladı ve kod yazmaya odaklanabildim.
    Sizde devam edin bence. ilk başta sorun yaşamak çok normal.

Flutter Haklısınız. Benim temelde çözemediğim nokta ise hiyerarşi sistemi. Yani neyin içine ne konur ne konmaz. Mesela belkide 2 hafta oldu container ın içine icon nasıl konur tam çözemedim. Enazından şu hiyerarşi sistemini çözsem, ona göre biraz daha hakim olduğuma inanıcam da bilmiyorum :/ var mı bu sistemi anlatan biyer acaba?

Murat Emre Altunbilek hocamızın eğitimi çok övüyorlar. Bir bakın isterseniz.

Flutter Ben de tam şuan ona bakıyordum baya aklıma yattı madem siz de onu öneriyorsunuz alıyorum öyleyse. Takıldığım yer olursa artık bu forumun yakasını bırakmam hocam ona göre 🙂 teşekkürler ilginiz için.

Murat +80 Saatlik kursu var hocam 😁 Takılacağınız yerler elbette olacak. Bu forumda bunun için var 🙂 Bilgimiz dahilindeyse zevkle yardımcı oluruz 🙂
    İyi çalışmalar dilerim.

22 days later

Murat Bazı konuları hemen çözemeyebilirsin. aslında çok basittir ama işte oluyor. Yeterki araştırmacı ol. illaki takıldığın yerler olabilir. Çözüme odaklandığın sürece sıkıntı yok olur.
      Bence flutter çok gelişecek . bir çok şeyi aşırı kolay yapabiliyorsun. Emre hocanın kursunu ben de öneririm. (yalnız çok uzun X2 hızda izlemeni tafsiye ederim).
      react-native ile hiç ilgilenmedim. uğraşan bazı arkadaşları görüyorum . Hep hatalarla uğraşıyorlar. En azından ben öyle izlemledim.

hkm Evet bazı çözemediğim konular oluyor. Flutter Türkiye telegram grubu ve emre hocanın açtığı (onun eğitimi ile ilerliyorum) flutter grubundakiler sağolsun yardımcı oluyorlar ve hallediyorum. Geçen pazar devfest istanbul’a gittim baya ilgi büyük flutter’a millet ayakta kaldı flutter tanıtımını ve sonraki firebase konusunu dinlerken .)

• hkm likes this.
      Write a Reply...