• Genel
  • Flutter ile WebView kullanımı

AlperDuzgun Bunlar en başta gönderdiğiniz url adresini widgetlera göndermek için

2 months later
    a month later
    10 days later

Merhabalar. Flutterda webview_flutter eklentisi ile iframe kodunu ekleyip çalıştırdığımda Samsung telefonlarda butonları çalışmıyor. Bu konuda ne yapabiliriz. 👍 Kodu pc başına geçince atacağım. 👍

body: Container(
    decoration: BoxDecoration(
    border: Border.all(color: Colors.blueAccent, width: 3)),
    child: WebView(
    initialUrl: Uri.dataFromString(
    '<iframe width="500" height="469" src="https://chessmicrobase.com/microbases/10/games/207?token=a9l2ytwy&embedded=1#hmcp-" frameborder="0"></iframe>',
    mimeType: 'text/html')
    .toString(),
    javascriptMode: JavascriptMode.unrestricted,
    )),

Flutter Embed kodunu bu şekilde veriyor hocam. O yüzden. Sorun iframe kaynaklı olabilir mi. ?

6 months later

Webview’de kullanıcının tokeninin url’de tutuyorum ve urller dinamik olarak geliyor
    Gelen urller’e tokeni ekleyip webview’de göstermek istiyorum nasıl yapabilirim hocam.
    Örnek : …/activity/seans gelenurl
    Yapmak istediğim her dinamik url için: …/activity/seans/?user_code=21312312312

Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi Çalışmalar 🙂

a month later

Merhaba web view ile anlık bildirimler nasıl gönderilir? Mesela kullanıcıya uygulamadan mesaj geldiğinde telefonuna bildirim göndermek istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz?

AysemaDoyuran webview ile bildirim alamazsınız. Webview uygulama kapatıldığında bellekten silinir. Uygulama kapatıldığında arka planda çalışacak fcm veya onesignal gibi bir yapı kurmanız gerek.

11 days later

Merhaba ben 2 sayfa tasarladım bir sayfası login sayfası diğeri webview olacak şekilde loginden aldığım verilerle webview den nasıl giriş yapabilirim. Bununla ilgili bir yol var mı?

5 months later
      WebView(
                      initialUrl: Uri.dataFromString(
                          '<html><iframe width="500" height="469" src="https://flowcdn.nl/embed-eh442hhjsmc9.html" frameborder="0"></iframe></html>',
                          mimeType: 'text/html', encoding: Encoding.getByName('utf-8'), )
                          .toString(),
                      javascriptMode: JavascriptMode.unrestricted,
                    ),

Bu şekil bir kullanım yaptım ama video linkinden dolayı embed disabled diye hata alıyorum nasıl çözebilirim?

Write a Reply...