Abd Hayırlı olsun 🙂
assembleDebug kalması başka birşeydendir hocan
ve evet her defasında olmasada çoğu zaman yazmak gerekiyor

2 months later

Öneri için teşekkürler. Artık bilgisayarın fanı bas bas bağırmıyor. 😀

2 months later

Flutter deryasına bir daldım, dalış o dalış hata dalgalarıyla boğuşmaya başladım..
    Dalgaları atlattım bu sefer de emulator tsunamisi geldi tüm uğraşlarımı boşa çıkardııı derken konunuzla karşılaştım..
    Şu an flutterı sorunsuz çalıştarabiliyorum, tek sorun her seferinde kodu tekrar çalıştırmak gerekiyor bazen iki kere..
    Ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur. Boğulmak üzereyken can simidi gibi yetişti yardımınız, Teşekkürler 🙂

yigidoyum Teşekkür ederim 🙂
    Ben bazen defalarca çalıştırıyorum. Hiç olmadığında dart.exe’yi durdumak gerekiyor. aklınızda bulunsun.
    İyi çalışmalar

16 days later

hocam cmd komut yazma kısmında “hedef makina etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı” hatası alıyorum yardımcı olurmusun (hocam emülatörü açık tutmak gerekiyormuş işlem sırasında çözdüm). bu arada bilgi için teşekkürler android studio nun emülatorlerinde chrome sayfası açamıyordum bellek yetmezliğinden dolayı

IsmailAyvaz Merhaba,
      Sorun alırsanız nox_adb.exe kill-server yazdıktan sonra nox_adb.exe connect 127.0.0.1:62001 yazaın hocam.
      Düzelmesş gerekir.
      Dediğiniz gibi açık tutmak lazım

IsmailAyvaz ben bat uzantılı yapıp nox klasörüne attım. İlk önce nox u çalıştırıyorum. Açıldıktan sonra android studio yu çalıştırıyorum. Android studio açılıp indexlemesini bitirdikten sonra bat dosyayı çalıştırıyorum. Akşam bat dosyaya yazdığım komutları paylaşırım

Eminim .bat uzantılı dosyaları biliyorsunuz ama yine de yazayım ben. Aşağıdaki kodu herhangi bir text editöre yapıştırıp uzantısını BAT olarak kaydedin. Dosyayı C:\Program Files (x86)\Nox\bin klasörü içine atın. Masaüstüne kısayol oluşturun.

** İlk Önce Nox player’ı çalıştırın. Tamamen açıldıktan sonra Android studioyu açın. Android studionun indekslemesinin bitmesini bekleyin. Beklemezseniz çalışmıyor.
        Kısayolu ondan sonra çalıştırın. En fazla 2-3. denemeden sonra bağlanıyor zaten.

taskkill /f /im adb.exe
        nox_adb.exe kill-server
        nox_adb.exe connect 127.0.0.1:62001

pause

Kısayol

Bekle

Sonuç

https://imgyukle.com/i/rGAZ6I
        Tekte çalıştı

Write a Reply...