Selam arkadaşlar bir uygulama yaptım app store yayınlamak istiyorum ilkinde olumsuz dönüş aldım kullanıcıların tc kimlik numarası ile sisteme giriş yapması lazım (uygulamayı yaptığım kurum böyle olmasını istiyorlar) bunun için nasıl çözüm yoları olabilir

9 days later

Olumsuz dönüşü niye aldıysan o kısmı düzelterek dostum.

oha tc. kimlik no nerden çıktı? adamlar muhtemelen gizlilikten dolayı onay vermemişlerdir. Appstore u bilmiyorum ama Google bile artık beyanlarda böyle çok tehlikeli bilgiler için çok hassas davranıyor. ki muhtemelen bunun için Apple muhtemelen ekstra doğrulama isteyecektir. Şöyle anlatayım. Google Covid uygulaması için devlet kurumu yada onaylı bir vakıf kurumu olduğunun belgesini göndermeni istiyor yoksa hiç bir şekilde onaylamıyor. hatta anlatımlarda yada resimlerde alakalı kelimeler kullanmanı bile yasaklıyor. Google bile bu kadar hassas ise Apple muhtemelen daha hassastır.

24 days later

Kimlik numarasını neden istediğinizi açıkça yazmadan, ve gerekli izinleri almadan(Bu izinler devlet kurumu olduğunuzu teyit dahi olabilir) yayınlamaz. Ben resmî hesap kullanıyorum bazen bende bile reddediyor.

Write a Reply...