Selamlar,
Espor turnuvaları organize edilebilen ve bu turnuvalara katılabilinen bir platform olan tetogames.com için mobil uygulamayı flutter ile geliştirdim.
Flutter sayesinde hem ios, hem android’te performanslı çalışabilen uygulamalar yazabilmek muhteşem.

Yazılım geliştirme tecrübesi olanlar için flutter öğrenmek kolay ancak proje büyüdükçe kodun spagettiye dönme ihtimali çok yüksek.

Bu forumu dün keşfettim, hesap açtım. Kendi yaşadığım ve çözdüğüm sorunlarla ilgili desteğe ihtiyacı olanlara yardımcı olabileceğimi düşündüm.

Geliştirdiğim uygulama:
ios: App Store
android: Play Sotre

BadState Bu forumu dün keşfettim, hesap açtım. Kendi yaşadığım ve çözdüğüm sorunlarla ilgili desteğe ihtiyacı olanlara yardımcı olabileceğimi düşündüm.

Çok güzel düşünmüşsünüz. Bizimde gayemiz bu 🙂
Proje gayet güzel olmuş. Elinize sağlık

5 days later

Hocam uygulamanızı bende indirdim kurdum. Bence gayet başarılı olmuş. Merak ettiğim bir konu war uygulamanızda… Bende kendi uygulamamda napsam die düşündüğüm bir soru sormak istiorm size…

Uygulamanızda JSON yapı kurarakmı veri cektiniz yoksa webviewdenmi oradaki veriler gelior o konuyu merak ediorm bende websitemden dinamik veri almayı düşünüorm ama nasıl yapabilirm tam bilemedim.

16 days later

oGueN Selamlar. Mevcutta bir web sitemiz vardı. Mobil uygulamanın ihtiyaç duyduğu datalar için backend’te json api geliştirdik. Uygulamanın bir kısmı bu api’yi kullanarak flutter widget’larla ekranları oluşturuyor, bir kısmı da webview ile siteyi gösteriyor. Uygulama hibrid bir uygulama oldu.

Write a Reply...