2 months later

Merhaba, bende stream ve streambuilder konusunu halen tam kavrayamadım. Nedir ve basitçe nasıl oluşturulur?

5 months later

arkadaşlar herkese selamlar, mssql bağlantısını api olmadan nasıl gerçekleştirebiliriz acaba. bilgisi olan var mıdır

4 months later

Flutter merhaba, flutter firebase storage ile 2 adet resim ekleme var ikiside ayrı ayrı ekleniyor ve ben bi tane seçsem diğeri boş kalcak desem onu boş olarak firebasede nasıl gönderirim
    Unhandled Exception: type ‘Null’ is not a subtype of type ‘File’ hatasını alıyorum kodda bu bune bi sorgu nasıl yazarım araştırdım bulamadım yani boş ise boş göndersin genede gibi bi imkan varmıdır kod;
    var storageImage1 =
    FirebaseStorage.instance.ref().child(image1.toString());
    var task1 = storageImage1.putFile(
    image1);
    getImgUrl1 = await (await task1).ref.getDownloadURL();

5 days later

HseyinAkkaya hocam açtım başlığı ismi ise
    -> Flutter resim widget içinde boş resim hatasını gizleme???
    şey hocam bune bi cevap verebilirmisiniz

a month later

Hayvan uygulaması yapıyorum ve bir sayfasında resimli şekilde yeni hayvan eklemek istiyorum. Eklediğim hayvanları da resimli şekilde liste halinde görüntülemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

a month later

Merhabalar. Herkese iyi çalışmalar.
        Flutter ile oluşturduğum bi webview uygulamasında interneti kapattığımda doğal olarak web sayfasını yükleyemiyor ve şöyle bir hata ekranı veriyor.>
        Bu ekranın kullanıcıya görünmemesini veya kendi hata ekranımızın görünmesini nasıl sağlayabiliriz? Kullanıcı bu ekranı hiçbir şekilde görmemeli.

Write a Reply...