Hocam sıkıntı olur mu sonra bilemedim ki 😃. Ben de 4 aydır falan uğraşıyorum flutter ile ama daha bu projeyle uğraşır mıyım bilmiyorum ? Json data kullanarak bir proje yaptım sqflite şimdide firebase kullandım. Bazı şeyleri bildiğimi göstermeye çalışıyorum iş başvurusu için. Aama tasarım konusunda berbatım sanırım oradan vuracaksınız

Baya yazmışsınız cidden 😀 ama kendimi geliştirmem için cidden güzel öneriler var teşekkür ederim ilginiz için . Bir dahaki projelerde bunlara uymaya çalışacağım.

rockbottom16 Yok hocam. Ben üstten bakınca gördüklerimi yazdım. İnanın 4 aylık flutter tecrübem olduğunda sizden daha kötüydüm

Peki bu seviyenin üstüne nasıl çıktınız. Ben belli bir eşiği aştığımı düşünüyorum istediğim uygulamayı iyi kötü bir şekilde yazıyorum ama yazarken kendim de farkediyorum bir sıkıntı var kod yazışımda ama yanlış ne bilemiyorum .Şimdi verdiğiniz tavsiyelere ileri uygulamalarda kullanmaya çalışacağım. Bir de provider mantığı var sanırım bu tarz projelerde onunda faydalı olabileceğini düşünüyorum onuda yüzeysel biliyorum baya bakacağım.

rockbottom16 ilki çok iyi. Hala döner döner bakarım.
    Buradan Veli hocaya selamlar

8 days later

hocam eline sağlık inceledim sen de benim gibi yeni başlamışsın ve tam yeni başlayanlara göre sade ve anlaşılır kodlar yazmışsın. bana baya yardımcı olacak kodlar var orada. paylaşımın için ayrıca teşekkürler. 😃

Write a Reply...