Merhaba arkadaşlar , Fluttera merak salalı yaklaşık 2 hafta oldu ve hemen Dart öğrenmeye giriştim. Ama öğrendiklerimi pekiştirmekte zorluk çekiyorum. Yani videoları izledikten sonra ya da kaynakçayı okudundan sonra exercise yapabileceğim bir internet sitesi var mıdır acaba ? Öğrendiklerimi tekrar edip daha da kafamda bir şeyler oluşmasını istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. İyi forumlar…..

Flutter changed the title to flutter exercise.

Merhaba,
    bu konu için özek bir web sitesi var mıdır bilmiyorum fakat tavsiyem aklınızda bir proje belirleyip onu geliştirmeniz.
    Böylelikle çoğu şeyi uygulamalı olarak kullanmış olursunuz

Merhaba BeratOzturk. Dart kodlarını online deneyebileceğin https://dartpad.dev/ var.

Türkçe kaynak olarak forumumuz baya iyi. Benim de daha önceki tecrübelerimde OOP yoktu. Bir süre python ile uğraştım. Mobil programcılıkta python un yetersiz olduğunu gördüm. Python forumlarındaki arkadaşların yönlendirmesiyle react native e geçtim. Bana aşırı hantal ve sıkıcı geldi. Sonunda Flutter ile tanıştım. Flutter da henüz çok yeni olmama rağmen yayınlanacak 2-3 basit proje çıkarabildim.

Benim çalışma şeklim daha önceki yazığım programları flutter ile tekrarlıyorum. Forumlarda diğer arkadaşların kafasına takılan benim seviyeme uygun soruları cevaplamaya çalışıyorum 😀

Bence forum üzerinden hep beraber Flutter öğrenebiliriz

Write a Reply...