Merhabalar, Türkçe bir kaynağı geçtim bir topluluk olduğunu görmek çok güzel. Beraber güzel işler yapmak niyetiyle kolay gelsin hepinize.
Bu arada platform çok kullanışlı ve hoş altyapısı nedir?
ssdwho Merhaba. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Altyapısı flarum
flutter ile yatıp kalkıyorum bu ara 😃 ama seekbar.dart ta kaldım apk çıkarıcam ama o hatayı geçemedim bir türlü
Merhabalar dostlar. Aranıza katılmak çok güzel. Flutter ile yeni bir yola girmekten ve bu yolun sizin sayenizde öncülerinden olma yolunca ilerlemekten çok mutluyum. Bu dil ile ilgili en büyük sorunun kaynak ve türkçe olarak döküman olmaması. Gerçi diğer dillerde de durum pek iç açacı değil ama sizlerle çok şeyler yapacağımıza inanıyorum.
Türkçe kaynak ve içerik açısından topluluk bilinci oluşmasında güzel bir adım. Bu forumun ve topluluğun daha da büyümesi temennisi ile…
Ben şuraya bir park edeyim ileride değerlenir 🙂
763 eyvallah 🙂
Merhabalar , Bu forumu gördüğüm için mutlu oldum. Umarım daha da büyüyecektir.
tbinx teşekkür ederiz İnşallah
Evet Forum için mutlu olanlar topluluğuna +1 🙂)) @Flutter
shabaros verdim şukunu 😀
Hoş Geldiniz @shabaros @sunvr06 🙂
Flutter Hoşbulduk hocam. Flutter öğrenmeye yeni başladım tek dilde çoklu uygulamaya yapma düşüncesi beni flutter’a yönlendirdi. yani şöyle diyim React Native var fakat o daha çok webview odaklı çalışıyor ama flutter sistem taraflı çalışıyor. Hocam birde bu forum büyür flutter yeni ve forumu zar zor buldum.
sunvr06 Tekrar hoş geldiniz hocam. hibrit uygulama yazmak konusunda flutter güzel bir seçenek. Ama React dediğiniz gibi webview tarzında değil. Oda flutter gibi hibrit diller ailesine giriyor. Webview uygulama yapabildiğiniz doğru ama mantığı o değil. Bu forum bir yılını yakın zamanda doldurdu. Bizde çok yeniyiz. Açıkçası arama motoru seosu dışında bir çalışmamız olmadı 🙂 PR konusunda sınıfta kalmış olabiliriz.
Flutter Demekki ders gördüğüm kişi tarafından kandırılmışım 😃 Herkesten ders almamak lazım
sunvr06 😃 kandırılmaktan ziyade ders veren kişi belki doğru bilgiye sahip olmadan size bilgi vermiştir. Kandırmak gibi bir amacı olmayabilir
Çok faydalı bir forum olmuş. Hayırlısı olsun. Emeği geçenlere teşekkürler.
MminKALINKAYA Teşekkürler iyi çalışmalar
Güzel site. Umarım çok kişi faydalanır.
glsvr Teşekkürler, şyş çalışmalar dilerim 🙂