Harikasınız Admin. Harika bir siteniz var. Elinize sağlık
Flutter Türkiye
Gerçekten böyle bir topluluk beklemiyordum ama sizi tebrik ederim flutterın geleceği bakımından bakarsak bu forum çok yararlı olacağını düşünüyorum...
- Edited
Arkadaşlar neden kimse ilgi duymaz diye hayıflanıyordum flutterdersleri.com u açmıştım ama bu forumu görünce gerçekten çok sevindim hemen linkinizi paylaştım. Başarılarınızın devamını diliyorum.
flutterdersleri Hızla ilgi duyan artıyor. Ben ilk başlarda çok bunaldım. Bir tek ben mi flutter çalışıyorum, Türkkiye'de kimse bundan haberdar değilmi diye filan
Ama bu platform sağolsun şefkimi geri getirdi
@flutterdersleri Bu arada aramıza hoş geldin.
Merhabalar herkese,
Flutter!a başlayalı 4-5 ay oldu ve aktif iş bile yapmaya başladım ama bu özellikle Türkçe kaynak konusunda çok sorunlar yaşadım. Bu forumu görünce nasıl sevindim anlatamam
Umarım ve eminim birlikte çok güzel bir hale getireceğiz burayı ve çok daha keyifli, sağlam projeler yapacağız.
Herkese şimdiden çok çok teşekkürler.
nurettinbozak Merhabalar. Aramıza hoş geldin. Üyelerden böyle güzzel mesajlar gelince inanılmaz seviyiniyoruz.
Yaptığınız işleri merak ettim doğrusu
Asıl amacımız sizin de bahsettiğiniz gibi Türkçe kaynakları arttırmak. Bunun için karşılaştığım sorunları burada tartışma konusu olarak açıyorum. Çözen oluyor, olmasa bile ben çözünce çözümünü burada paylaşıyorum ki sonradan hatayı alanlar benim kadar zaman kaybetmesinler. Zira bu dünya da paha biçilmeyen en önemli şey bence zaman
aramıza tekrardan hoş geldin ..
Merhabalar, Türkçe bir kaynağı geçtim bir topluluk olduğunu görmek çok güzel. Beraber güzel işler yapmak niyetiyle kolay gelsin hepinize.
Bu arada platform çok kullanışlı ve hoş altyapısı nedir?
flutter ile yatıp kalkıyorum bu ara ama seekbar.dart ta kaldım apk çıkarıcam ama o hatayı geçemedim bir türlü
Merhabalar dostlar. Aranıza katılmak çok güzel. Flutter ile yeni bir yola girmekten ve bu yolun sizin sayenizde öncülerinden olma yolunca ilerlemekten çok mutluyum. Bu dil ile ilgili en büyük sorunun kaynak ve türkçe olarak döküman olmaması. Gerçi diğer dillerde de durum pek iç açacı değil ama sizlerle çok şeyler yapacağımıza inanıyorum.
Türkçe kaynak ve içerik açısından topluluk bilinci oluşmasında güzel bir adım. Bu forumun ve topluluğun daha da büyümesi temennisi ile…
Ben şuraya bir park edeyim ileride değerlenir
Merhabalar , Bu forumu gördüğüm için mutlu oldum. Umarım daha da büyüyecektir.