Harikasınız Admin. Harika bir siteniz var. Elinize sağlık 😅

2 months later

Gerçekten böyle bir topluluk beklemiyordum ama sizi tebrik ederim flutterın geleceği bakımından bakarsak bu forum çok yararlı olacağını düşünüyorum...

Güzel yorumun için teşekkür ederiz ouzcn7 . Forum sadece Türkiye için olmamakla beraber Dünyadaki ilk Flutter forum sitesi niteliği taşımakta. Sizleri de aramızda görmek, sayımızın gittikçe artması bize hem mutululuk hemde heyecan veriyor. Teşekkürler 😃 😃

flutterdersleri Hızla ilgi duyan artıyor. Ben ilk başlarda çok bunaldım. Bir tek ben mi flutter çalışıyorum, Türkkiye'de kimse bundan haberdar değilmi diye filan 😃
      Ama bu platform sağolsun şefkimi geri getirdi

a month later

Merhabalar herkese,

Flutter!a başlayalı 4-5 ay oldu ve aktif iş bile yapmaya başladım ama bu özellikle Türkçe kaynak konusunda çok sorunlar yaşadım. Bu forumu görünce nasıl sevindim anlatamam 🙂

Umarım ve eminim birlikte çok güzel bir hale getireceğiz burayı ve çok daha keyifli, sağlam projeler yapacağız.

Herkese şimdiden çok çok teşekkürler.

nurettinbozak Merhabalar. Aramıza hoş geldin. Üyelerden böyle güzzel mesajlar gelince inanılmaz seviyiniyoruz. 🙂
      Yaptığınız işleri merak ettim doğrusu 😃
      Asıl amacımız sizin de bahsettiğiniz gibi Türkçe kaynakları arttırmak. Bunun için karşılaştığım sorunları burada tartışma konusu olarak açıyorum. Çözen oluyor, olmasa bile ben çözünce çözümünü burada paylaşıyorum ki sonradan hatayı alanlar benim kadar zaman kaybetmesinler. Zira bu dünya da paha biçilmeyen en önemli şey bence zaman 🙂
      aramıza tekrardan hoş geldin ..

3 months later
        Flutter changed the title to Flutter Türkiye.
          6 days later

Merhabalar, Türkçe bir kaynağı geçtim bir topluluk olduğunu görmek çok güzel. Beraber güzel işler yapmak niyetiyle kolay gelsin hepinize.

Bu arada platform çok kullanışlı ve hoş altyapısı nedir?

a month later

flutter ile yatıp kalkıyorum bu ara 😃 ama seekbar.dart ta kaldım apk çıkarıcam ama o hatayı geçemedim bir türlü

Merhabalar dostlar. Aranıza katılmak çok güzel. Flutter ile yeni bir yola girmekten ve bu yolun sizin sayenizde öncülerinden olma yolunca ilerlemekten çok mutluyum. Bu dil ile ilgili en büyük sorunun kaynak ve türkçe olarak döküman olmaması. Gerçi diğer dillerde de durum pek iç açacı değil ama sizlerle çok şeyler yapacağımıza inanıyorum.

a month later

Türkçe kaynak ve içerik açısından topluluk bilinci oluşmasında güzel bir adım. Bu forumun ve topluluğun daha da büyümesi temennisi ile…

13 days later

Ben şuraya bir park edeyim ileride değerlenir 🙂

Merhabalar , Bu forumu gördüğüm için mutlu oldum. Umarım daha da büyüyecektir.

18 days later