Pc kötü olduğu için emülatör kullanması çok can sıkıyor bende kendi telefonumu kullanmaya karar verdim ancak gerekli ayarları yapmama rağmen telefonumu görmüyor pc. Usb ile şarj oluyor. Diğer ayarlara tıklıyorum sadece dosya aktarımı var. Usb ilr debugging olayını yaptım. Bir yerde kablodan dolayı olabilir dendi. Kablo ile bir alakası olabilir mi?

Abd Evet, bazı kablolar sadece şarj aktarımı görevini yerine getirmek için tasarlanmakta. Eğer dosya aktarımı oluyorsa o kabloyla sorun yok demektir.
Geliştirici seçeneklerinden (açık değilse telefonunuzun markasını yazarak nasıl açılacağını öğrenebilirsiniz.) usb hata ayıklama modunu açmayı deneyin.

• Abd replied to this.

Flutter Hocam dediğim gibi telefondan bütün ayarları yaptım ancak vscode de deviceslar arasında gözükmüyor. İzlediğim bi videoda telefonu bilgisayara bağlayınca ekranda uyarı çıkacak diyordu bu pcyi hatırlamak istermisiniz diye. Bende o da çıkmadı. Doctor yaptığımda da bağlı cihaz gözükmüyor.

Abd başka bir kabloyala kendi cihazınızı, bilgisayarınızda başka bir telefon deneyin
    Donanımsal olabilir.

Bilgisayarın ve telefonun donanımsal bilgilerini paylaşırsanız yardımcı olabilirim belki.

work_caglar Tam olarak neyi yazmam gerekiyor? Donanımın ilgisini çözemedim bu arada.

a year later

Eskide kalmış fakat yine ihtiyac sahibi cıkar diye yazacagım. Bilgisayarınıza vysor indirebilirsiniz. Daha sonrasında telefonunuzu vysor a baglamak için youtube den bilgi edinebilirsiniz. telefondan ayarlar uzerinden hata ayıklamaya ızın verilmesi gerekiyor. kabloyla baglayıp vysor ile de view yapıldıgında android studio baglantı kuracaktır.

6 days later
        Write a Reply...