Flutter için örnek amaçlı bir sqflite çalışması yaptım. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu Uygulamada Sqflite ile çalıştık. Ekleme görüntüleme detaylandırma ve silme işlemlerini yaptık. Siz değerli kullanıcılarımızla paylaşmak bizi mutlu eder. Teşekkürler

İndirme linki : İndiriniz

Apk uygulamasını değil kaynak kodlarını paylaştım.
    Bu yüzden boyut büyük.
    Genel itibariyle Android Studio, Xamarin yada Unity Hepsinde dosya boyutu oldukça büyük oluyor. Ama Apk'sını aldığınızda Android studio'dan sonra en küçük boyut Flutter'a ait

Xamarin'de 50 mb olan Flutter'de 25-30 mb diye okumustum. Dosyayi indirdim ama inceleyemedim henuz. Fakat sadece Lib klasorunu ve sql klasorunu gondersen yeterli olmaz miydi?

Şayet ugulamayı sadece telefona yükleyecekseniz yeterliydi. Burada amacım kodlarıyla beraber Paylaşmak.
        O yüzden çalıştığım dosya dizinini zipleyerek yükledim.

Ben yanlis anlattim sanirim. Diyorum ki binlerce satir kod bile olsa bu kadar yuksek tutmazdi uygulama (kodlari). Visual studio gereksiz bir ton dosya eklemistir. Sen de proje olarak toplu gonderdin ama benim dedigim sey sadece senin yazdigin kod sayfalarini gonderseydin de insanlar o kodlara bakip inceleyip derleme yapip apk haline getirebilirlerdi sanki. Belki de ben yanlis dusunuyorum. Neyse 🙂

Olabilir hocam
          dediğiniz gibi de yapılabilir 🙂

4 months later

hakan Selam Hakan hocam.
            flutter clean kodunu terminalde çalıştırırsan boyut epey küçülür.

13 days later
            a year later
            Write a Reply...