Öncelikle herkese merhaba, flutter forumda yeniyim, daha yeni keşfettim, benim aklıma takılan bir soru var
flutter da yeniyim, daha öne desktop program ve unity ile oyun geliştiriyordum bir çok alana girdim fakat mobil uygulama benim kendimi bulduğum ve artık seçimimi yaptıgım bir alan oldu, yazılım bilgim oldugu için flutter da zorlanmadım bir hafta içinde giriş yapılabilir ufak sosyal medya uygulaması ve mobil den bilgisayar kontrol uygulaması yazdım, şimdi sorum şu firebase kullanarak sosyal medya uygulaması yazmak ne kadar mantıklı, örneğin 100 bin kişi aynı anda girse yada çok fazla talep olsa ilerde sorun yaşarmıyım, bununla alakalı fikirlerinizi sunarsanız sevinirim, askerlik hizmetimi tamamladıktan sonra bir çok proje fikirlerim var, sosyal medya için tercih edebileceğim sistem ne olmalı, şimdiden teşekkür ederim.
Flutter firebase ile sosyal medya
12 days later
Firebase kullanımı kolay, güvenilir, stabil ama pahalı. bir sürü ücretsiz Backend hizmeti sunan servisler var. bence Firebase’ e hiç başlamayın. alışmayın. Diğerlerinden başlayın.
18 days later
ogrenmeye calisiyorum.
firebase karsima cikiyor egitimlerde.
ve çok ugrastim. ama firebase baglantiyi yapamadim flutter android ile.
ve egitimlerim yarim kaldi ilerleyemiyorum.
farki kaynaklardan baktim. yine başaramadim.
yardimci olursaniz çok sevinirim.
ve varsa bir egitim. calisma yardimlasma gurubu vs. katilirim.
7 months later
Firebase arkasında google olduğu için stabil ve güvenilir fakat hem pahalı hem nosql olduğu için sosyal medya sitesi için tavsiye etmiyorum. Supabase kullanabilirsiniz.