Herkese selamlar, arkadaşlar C# ve java temeli olan biriyim, yeni fluttera başladım fakat başlangıçta biraz zorlanıyorum. Aslında dartın oop tarafı var dart öğrenirken çok sorun olmadı fakat flutterda öyle olmadı. İşin backend tarafını anlamakta zorlanıyorum açıkcası. Yani widgets hiyerarşi vs onlar tamam operasyon yazarken neyi nereden niye extends ettik vb. gibi konularda anlamakta zorlanıyorum tavsiyeleriniz vs varsa çok sevinirim bir de hangi kaynakları kullanıyorsunuz ben engin demiroğdan yararlanıyorum ancak kursu baya eski sürekli hata alıyorum ve sorulara da cevap vermiyor bayağı da yarıladım sizce kaynağımı değiştirmeli miyim yoksa kursu bitirdikten sonra mı yeni kaynaklara geçeyim ne dersiniz teşekkürler
Öğrenme Zorluğu
hasangungor Hocam Engin hoca ile başladım bende ancak çok faydası olmadı. Birde Emre Altunbilek deneyebilirsiniz. Daha detaylı ve eğlenceli oluyor. 1.75x te dinlemeyede gerek kalmıyor
Flutter Hocam Engin Hoca’yı yarılamışken onu bırakmak istemiyorum o yüzden o kurs bittikten sonra emre hocanın youtube kanalındaki kursa bakmayı düşünüyorum doğru mudur sizce ?
hasangungor Olabilir hocam. Sorun olmaz
hasangungor Merhabalar Youtube’ta KodPlanet diye bir kanal var çok beğenerek izliyorum bir göz atın derim.
Merhaba,
Ben şahsen alt temel için flutter.dev ve pub.dev sitelerini inceledim. Daha sonra kafamda basit bir uygulama tasarladım bu uygulamada ki ihtiyaçlara göre google ve Youtube’u aldım karşıma her özellik için önce yapılabiliyor mu? Buna baktım daha sonra yerli ve yabancılar arasında syntax ve verimlilik karşılaştırması yapıp ortada bir değeri kendi yorumumla uygulamaya ekliyorum. Böylece pil, kasma, ısınma gibi problemler ortadan kalkmış ve en iyiyi öğrenmeye çalışıyorum.
Sabit bir kaynağa takılı kalmıyorum.